fbpx

Dobrodošao u svet pravih muškaraca

Ovo je mesto gde počinje
tvoja promena

Zakaži konsultacije i naučiću te kako da oslobodiš svoj potencijal i postaneš pravi muškarac.

Upoznajmo se bolje

Ko sam ja

Ja sam Jovan Miladinović, PEAT procesor, mentor muškaraca i majstor ninjutsua. Godinama radim na emocionalnom osvešćivanju muškaraca kroz program emocionalnog čišćenja, putem alata, PEAT metoda, Integra protikola i aspektike. Takođe, radim koučing i mentoring muškaraca u oblasti fizičke spremnosti, finansija (prodaja i marketing/liderstvo, javni nastup), komunikacije sa ženama i izgradnje karaktera. Ako želiš da postaneš muškarac visoke vrednosti ili da povratiš svoju muževnost i kontrolu nad sobom i svojim žovotom, na pravom si mestu.

PEAT procesor i mentor muškaraca

Šta kaže statistika

1 %

Muškaraca oseća da ima problem sa ženama. Pod tim podrazumevamo strah od prilaska, strah od gubitka partnerke i slično.

1 %

Muškaraca ima probleme sa pornografijom. Usled toga osećaju se letargično, iscrpljeno i demotivisano.

1 %

Muškaraca nikada u životu ne uspe da ostvari svoj puni potencijal.

5 Godina pomažem muškarcima da reše svoje probleme

Ukoliko se osvrneš oko sebe, videćeš da su muškarci u nikada gorem psihičkom i fizičkom stanju. Konformistički način života doveo je do degradacije iz koje je teško pobeći. Ukoliko se osećaš kao da si izgubio svoju mušku moć, zakaži konsultaciju kako bismo zajedno pronašli rešenje.

0 +
Transformacija
0 +
Spašenih života
0
Godina iskustva

Kako ti mogu pomoći

U proteklih 5 godina, pomogao sam više od 100 muškaraca da promene svoj život i povrate osećaj kontrole nad sobom. Ukoliko si spreman da postaneš jedan od njih i počneš živeti svoj puni potencijal, dobrodošao.

Čišćenje negativnih iskustava i trauma koje te sputavaju i ograničavaju u životu i odnosu sa ženama.

Mentoring kroz tvoj proces oslobađanja i napretka. Zajedno ćemo kreirati i pratiti tvoju transformaciju.

Postaćeš bolji u odnosu sa ženama, bolji u odnosu sa sobom, fizički spremniji, psihički jači i finansijski slobodniji.

U vremenu kada je muževnost na svetskom udaru i sve je prihvatljivo, osim biti muškarac, ja ti dajem jedinstveni program u ovom delu Evrope i jedinstvenu priliku da povratiš moć koja ti je oduzeta.

Kako funkcioniše proces tvoje promene

Imaš problem sa ženama?

Bilo da imaš traumatična iskustva sa ženama iz prošlosti, ili si u zrelim godinama a gotovo da nemaš nikakva iskustva, ovo je stvar koja te sigurno sputava i ograničava tvoj potencijal. Odnosi sa ženama mogu uticati na samopouzdanje, samopoštovanje, a samim tim i na kvalitet života muškarca.

Imaš problem sa sobom?

Svako od nas ima brojne probleme koji se nalaze ispod površine svesti i kojih zato nismo svesni. Međutim, kada ih otkrijemo i rešimo na emocionalnom nivou, a zatim kroz sesije otključamo tvoj potencijal, postaćeš nezaustavljiv.

FAQ

Odgovori na najčešća pitanja

Da, prve konsultacije su potpuno besplatne.

Radim samo sa ozbiljnim muškarcima koji su doneli definitivnu odluku da poboljšaju svoj život. Ako si jedan od njih, dobrodošao!

U terminu konsultacija ćemo kroz kratki telefonski poziv porazgovarati o tvom problemu, tome kako se osećaš i šta bi želeo da poboljšaš u svom životu. Nakon toga ćemo pristupiti konkretnom radu na tvom poboljšanju.

Sesije se održavaju online, u unapred definisanom terminu. Termin koji odredimo ne može se pomerati.