fbpx

BIOHAKOVANJE

TESTOSTERONA

Da li si spreman da dupliraš svoj testosteron za 30 dana i ostvariš svoj pun fizički i mentalni potencijal?

Metoda
0
Strana
0 +
Zadovoljnih kupaca
0 +
Dana do rezultata
0
Povećanje testosterona

Šta dobijaš

Ovo nije klasičan "rad na sebi" priručnik

Nismo ovde da vam trošimo vreme generičkim savetima i praznim obećanjima. Ono što ćete naći u ovom priručniku su tajne koje ni Google ne može otkriti.

50 Metoda za povećanje testosterona

Ove metode lično sam testirao na sebi i svaka od njih daje rezultate, a kombinujući ih sve podići ćeš svoj život na viši nivo.

Informacije koje nećeš naći na Guglu

Metode koje se nalaze u priručniku prikupljene su iz mnogo različitih izvora, a većinu njih nećeš pronaći tako lako.

Godine eksperimentisanja u jednom priručniku

Potrošio sam godine života i hiljade evra testirajući različite metode i za tebe izdvojio samo one koje funkcionišu.

Pre
Posle

Ovo je tvoj život pre i
nakon Biohakovanja Testosterona

Uz metode iz priručnika koji je pred tobom dupliraćeš svoj testosteron, a samim tim i mišićnu masu, samopouzdanje, motivaciju, postaćeš društveniji i privlačniji ženama.

Šta kažu činjenice?

Muškaraca
1 %

Oseća simptome manjka testosterona kao što su umor, manjak samopouzdanja, letargija.

Muškaraca
1 %

Rešiće većinu svojih mentalnih i fizičkih problema nakon primene metoda iz ovog priručnika.

Benefiti Biohakovanja Testosterona

Kada svoj testosteron podigneš na viši nivo, postaćeš ultimativna verzija sebe.

Mišići

Brži rast mišića

Rast mišićne mase u direktnoj je vezi sa količinom testosterona koja cirkuliše tvojim telom. Bez testosterona, trening i ishrana neće imati gotovo nikakvog uticaja.

Jedna studija pokazala je da su muškarci koji su povećali nivo testosterona za samo 20% doživeli značajno povećanje mišićne mase i smanjenje masnog tkiva u periodu od 10 nedelja.

Tegovi

Brže topljenje masti

Testosteron igra ključnu ulogu u regulaciji metabolizma. Viši nivoi testosterona pomažu telu da efikasnije sagoreva kalorije, čak i kada ste u mirovanju. Ovo znači da vaše telo prirodno koristi više energije, što dovodi do bržeg topljenja masti.

Testosteron je tvoj saveznik u mršavljenju

Studije pokazuju da testosteron direktno utiče na smanjenje adipocita (masnih ćelija). Viši nivoi testosterona inhibiraju skladištenje masti i promovišu njeno razlaganje, posebno u delu stomaka.

Kralj

Kraljevsko samopouzdanje

Testosteron direktno utiče na nivo samopouzdanja. Nakon biohakovanja testosterona osećaćeš se kao kralj svog života, a i drugi će te tako tretirati.

Reci zbogom anksioznosti i upoznaj novog sebe. Nivo testosterona je ono što čini razliku između kralja i roba svog života.

dejt

Više uspeha sa ženama

Viši nivoi testosterona su povezani sa povećanom društvenom dominacijom i samopouzdanjem, osobinama kojima žene ne mogu da odole.

Žene jednostavno vole muškarce koji dominiraju u životu, a kada povećaš svoj nivo testosterona postaćeš jedan od njih. Povećanje testosterona ne samo da doprinosi fizičkoj atraktivnosti, već i čini muškarce sigurnijim, odlučnijim i harizmatičnijim – a to su kvaliteti koje žene prepoznaju i cene.

Više energije

Bolje raspoloženje i više energije

Biohakovanje testosterona doneće vam bolje raspoloženje, smanjiti umor, povećati energiju tako da budete budni i produktivni tokom celog dana, i omogućiti vam da se osećate motivisanije.

Povećanje testosterona može vam doneti značajno bolji kvalitet sna, smanjiti dnevni umor i omogućiti vam da se osećate budnije i produktivnije tokom celog dana, uz poboljšanje opšteg raspoloženja.

Supermen

Ispoljićeš svoj pun potencijaln

Manjak testosterona je ono što te sputava u životu i upravo zato je i nastao priručnik koji je pred tobom. Uz metode koje ćeš pronaći u njemu, postaćeš verzija sebe kakvu nisi mogao ni da zamisliš.

Zamisli da budeš najjači, najharizmatičniji i najsamopouzdaniji čovek u tvom okruženju. Samo testosteron te deli od toga.

“Nisam verovao da će Biohakovanje Testosterona imati toliko uticaja na moj život. Sada imam više energije, bolji fokus i mnogo lakše nabacujem mišiće. Osećam se kao nova osoba. Preporučujem ovaj program svakome ko želi da unapredi sebe.”

Stevan

Fitness trener

Odgovori na sva pitanja

Kako da kupim priručnik?

Priručnik možeš kupiti klikom na dugme na vrhu ove stranice. Kada klikneš na dugme, otvoriće ti se nova stranica na kojoj treba da uneseš svoj mejl i način plaćanja.

Kako će mi priručnik biti poslat?

Nakon plaćanja, priručnik će automatski biti poslat na tvoj mejl koji si uneo prilikom kupovine.

Da li smem nekom da prosledim priručnik nakon kupovine?

Ne. Priručnik je zaštićen autorskim pravima i ne sme se deliti ni sa kim. Namenjen je isključivo osobi koja ga je kupila.

Koliko vremena će trebati da vidim prve rezultate primene metoda?

Većina ljudi koji su počeli da primenjuju metode iz priručnika videli su prve rezultate već nakon 30 dana.